CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Rabu, 9 Februari 2011

Minyak masak terpakai boleh dijual semula

Hai..selamat pagi kepada yang membaca blog saya nie..Love U guys
sekarang saya ada berita yang menarik kepada u all untuk dikongsi bersama
pernah tak u all dengar atau terbaca dari mana-mana surat khabar ker,majalah ker atau banner atau bunting yang mengiklankan tentang penjualan minyak masak terpakai..??? pernah tak..saya baru dapat tau setelah saya terbaca satu iklan bunting di damasansara yang katanya mereka membeli minyak masak yang telah digunakan kepada pengguna yang nak jual kepada mereka..(eh betul ker ayat nie erk.hentam jer lah)..
Sebelum ini saya ada terbaca jugak di ruangan iklan di sebuah kedai makan di Bandar baru selayang,masa tue saya dengan akak nak pergi makan tengahari..ada company yang mengiklankan nak membeli minyak masak terpakai ni.mula2 inat dornag nie salah cetak atau ejaan..so saya wat donno jer lah kan..tapi bila dah terbaca kat bunting damansara tu..baru saya percaya memang ada jualan minyak masak terpakai pun..
Dari u all  membuang minyak masak tu..batter u all jual balik di pusat kitar semula di sekitar kawasan rumah u all, sebotol minyak masak terpakai seberat 5kg  mereka amik dengan rate RM4 atau RM5.
Apa lagi rebutlah peluang yang ada ini..jangan membazir..kan kan kan
(kat umah saya dah ada 2 botol minyak masak terpakai tue..hehehehe..)

ini dia bunting iklan tersebut!!!
Tiada ulasan: